Håll reda på alla krämer

2014-10-09 21.42.48Schampo, ansiktsvatten, handkrämer, fotsalvor och balsam. Listan kan göras lång på skönhetsprodukter som finns i ett badrum. Det är inte ofta alla ryms i badrumsskåpet utan får placeras i lådor eller hyllor i badrummet. Men hur håller man ordning på allt på bästa sätt? När man är trött på morgonen är det inte säkert att man orkar ställa allt på exakt rätt plats. Detta brukar resultera i att alla i familjen får egna lådor eller skåp för att man inte ska blanda och röra till det för andra.

Ett alternativ är att markera upp på hyllorna gällande vad som ska stå var. Kanske en hylla är för ansikte och en för kroppsvård. Det kan se ut som en butik med små lappar som guidar på morgonen men det är ett snabbt sätt att hitta rätt. Detta särskilt om det är ett 30-tal flaskor som djungeln består av.

Ett tips är att ha alltid enbart använda sig av små lådor. Om en låda är stor kan man köpa många små lådor och lägga ner i den stora. På så sätt avskiljs flaskorna från varandra och kan sorteras lättare.

Ett annat sätt är att utnyttja den hjälp som går att få. Det är vanligt idag att anlita hemstädning av städföretag. Vanligtvis städar de hela hem men de som enbart vill ha städning av badrummet regelbundet kan säkerligen även få det.

Ställ alla flaskor som du vill ha dem i badrumsskåpet och ta ett kort. Skriv ut det eller framkalla det och ge till städfirman.

De som utför hemstädningen har då en exakt bild över hur allt ska stå. Många städföretag ser detta bara som en fördel då de både gör ett bättre jobb och kan känna sig säkra på hur kunden vill ha sina flaskor och annat.

 

 

Comments are closed.