Vilken klinik är bäst för tandblekning?

tandblekAtt bleka tänderna är ett ingrepp som är ganska populärt i dagens Sverige. Visst anser nog de flesta att ett vitt leende bara påverkar utseendet positivt – och förmodligen stärker det också självförtroendet hos de som gör det. Att välja en bra klinik är inte alltid lätt, och det finns flera faktorer man bör väga in. Klinikens garantier och rykte är exempelvis 2 viktiga saker att ta hänsyn till när man ska bestämma sig. Här följer tre av de mer kända klinikerna som erbjuder tandblekning.

1.      Dentway

Den här klinikens förstaplats i listan motiveras med trygga garantier, ett bra resultat och kostnadsfri frakt för tandblekningskitet. En av de stora sidorna som rankar tandblekningsföretag ger följande betyg.

Produkt 10/10

Formula 10/10

Utbud 10/10

Kundservice 10/10

Garantier 10/10

Priset för tandblekning hos Dentway kostar 499 kronor

2.      BeconfiDent

BeconfiDent hamnar tvåa på listan, något som motiveras med en smidig mobilanpassad hemsida och en gratis blekningspenna på köpet. Det här företaget anses också vara störst i Sverige på tandblekning, och därmed följer också ett brett utbud av olika startkit, blekningspennor, tandkrämer och tandgloss.

Produkt 9/10

Formula 10/10

Utbud 9/10

Kundservice 9/10

Garantier 8/10

BeconfiDent är lite billigare än Dentway med ett pris på 449 kronor.

3.      Swiss clinic

Den här kliniken är lite dyrare än de andra, och får även ett sammantaget lägre betyg med sin tredjeplats på listan. Precis som BeconfiDent och Dentway tar Swiss clinic också tydligt avstånd från att testa produkterna på djur. Kriterierna för testet av den här kliniken ser lite annorlunda ut, men är likväl mycket talande:

Resultat 9/10

Garantier 9/10

Enkelhet 8/10

Frakt & betalning 10/10

Utbud 8/10

Swiss Clinic tar 590 kronor för en tandblekning har därmed en betydligt dyrare prisbild än sina konkurrenter.

Det man även kan fundera på är om man hellre vill göra tandblekningen hemma med någon av de tandblekningsprodukter som finns på marknaden.

Källa: www.alltomtandblekning.se

Comments are closed.