Bleka tänderna hemma

bleka tänderPeroxidfria tandblekningsbehandlingar blev riktigt populära under det tidiga 90-talet och folk från överallt sökte sig till kliniker för att göra sina tänder skinande vita. Problemet här var just det att det bara var möjligt att bleka tänderna på en klinik. Detta var dyrt och det var egentligen bara dem med mycket pengar som hade möjlighet att bleka tänderna.

Idag kan du riktigt enkelt beställa hem tandblekning och få i princip samma resultat. Många påstår även att tandblekning hemma har varit bättre än att bleka tänderna på en klinik med en tandläkare. Den stora fördelen med att beställa hem tandblekningsprodukter är den låga kostnaden. Du kan faktiskt spara tusenlappar på att helt enkelt utföra behandlingen själv hemma. Det är samma kvalité på produkterna du beställer hem som du får hos tandläkaren eftersom leverantörerna använder samma formula som tandläkarna gör.

Tandspecialister världen över är enade att det enda sättet att hålla dina tänder vita en längre tid är att använda sig av tandblekningsprodukter hemma. Du behöver en kontinuerlig behandling av tänderna, gärna varje fjärde månad. En stor fördel med att bleka tänderna hemma är att det är så simpelt. Du behöver ingen avancerad laser utan en munskena eller tandblekningspenna funkar utmärkt. En behandling kan ta så lite som några minuter och du kan göra den när du vill, natt som dag.

Att bleka tänderna hemma är väldigt säkert och du har ingen som helst anledning att vara nervös. Det har bestämts genom EU-lagar att alla tandblekning ska vara peroxidfri. Detta innebär inga ilningar och ingen skada på tandkött eller tänder. Skulle du dock mot förmodan hitta en produkt som innehåller väteperoxider så ska du hålla dig undan. Det har förekommit biverkningar som ilningar i tänderna och detta är oftast på grund av överdosering av produkten. Det här är absolut ingenting att oroa sig över och det går alltid över inom ett par dagar.

Gör som hundratals tusen andra gjort i Sverige och blek tänderna hemma, Lycka till

Comments are closed.