Ta hjälp av proffs – För bättre hudvård med Nh2

Det går att köpa mängder av produkter som ska ge huden en bättre lyster, en bättre mjukhet och så vidare. Man kan köpa ansiktsmasker och annat som ska göra underverk på kortsiktigt eller långsiktigt. Men köper du rätt saker? Det är just detta som gör att många inte lyckas med sin hudvård. Man går till affären (inte sällan en matvarubutik) och köper något billigt. Men den som betalar ett billigt pris kommer att få betala ett högt pris i längden. För resultatet blir därefter.

Då är det betydligt bättre att anlita någon som kan hudvård. Att både få behandlingar av dem men framförallt få råd om hur man ska ta hand om sig själv och sin hud så att det blir ett långsiktigt resultat. Ett av de företag som jobbar med detta är nh2.se
som ligger i Göteborg. Ett företag som inte säljer produkter i första hand utan tjänster som gör att man förstår helheten. Näringsterapeut, Hälsovårdsrådgivare och Fysoterapeut under samma tak ger kunden en helhetssyn för kunden. Självklart finns produkterna här också men det är framförallt expertisen som är viktig.
Så gör som en reklamslogan säger ”ta hand om dig” men låt någon annan göra det. Eller i alla fall berätta för dig hur du ska göra det.

nh2

 

Comments are closed.