Parfymtips – 3 tips vid inköp

billig parfymI förra inlägget tog vi upp tre tips för dig som köpt parfym. Tips som gör att doften tas vara på och förmedlas rätt. Vi fortsätter idag i samma fotspår och ger tre ytterligare tips. Den här gången har vi fokus på själva inköpet.

  • Köp Online

För den som vet exakt vilken parfym man vill köpa in är rådet enkelt. Köp billiga parfymer online istället för att köpa dem betydligt dyrare i en butik nära dig. En fördel är att prenumerera på nyhetsbrev och därmed få tips om när det är rea eller andra kampanjer på de olika butikerna.

Men om man inte vet vad man ska köpa – Vågar man köpa online då? Vissa butiker har inte Öppet Köp om varan bryts. Med andra ord – när man väl känner lukten är det för sent att byta. Därmed behöver man vara säker på vilken doft man är ute efter innan inköp. Gå till någon butik i närheten och prova dig fram vilken doft du vill ha. Men köp den sedan online där det är lättare att hitta lägre priser.

Det är även möjligt att beställa små ”smakprover”. Ibland är de gratis och i vissa fall kostar de några kronor. Men det är det värt för att få hem ett flertal prover som man i lugn och ro kan testa.

  • Våga tänk nytt

Våga testa nya dofter. Allt för många hamnar i samma vanor. De köper in samma parfym, på samma ställe gång efter gång. Men allt förändras med tiden. Både huden, hur lukterna uppfattas och priserna på parfymerna. Våga tänk nytt på flera plan för att få bättre resultat.

  • Köp fraktfritt

Ett flertal parfymbutiker erbjuder fraktfritt eller åtminstone fraktfritt om man handlar över en viss summa. Det är en stor fördel åtminstone om man enbart vill köpa en enda parfym. Risken är annars att det totala priset blir betydligt dyrare än om man köpt i en fysisk butik.

Comments are closed.