Prova dig fram till rätt schampoo

2014-10-09 21.29.43Hur ofta smörjer du in din kropp med någon hudvårdsprodukt? Någon gång i veckan eller dagligen ? Oavsett är de flesta mycket noga med att välja rätt produkt beroende på vad man har för behov. Är det torr hud är det återfuktande produkter som används, är det finnig hy en annan produkt.  Det är för många självklart. Att däremot ta hand om sitt hår är inte lika självklart. Många duschar dagligen och schamponerar in håret med produkter som inte alls är tillverkade för att användas på den hårtyp som personen har.

Gå till en frisör och fråga vad för slags schampoo som du ska ha för att nå bäst resultat. Köp sedan produkten online – det blir billigare så J.

Men förlita dig inte enbart på vad de säger utan prova dig fram. Ett av de företag som låter sina kunder just prova sig fram är gratis produkter. De skickar med gratisprover vid varje beställning något som vi ger ett stort plus för. Självklart kan man se det som ett försäljningsknep men det är inte så som man ska se det som konsument. Du får chansen att prova själv vilket schampoo som passar dig bäst. Detta utan att behöva köpa hela stora flaskor. Sen var du köper nästa schampp – det bestämmer du ju själv.

Comments are closed.