Om BelleStore

BelleStore är en skönhetsbutik med ett mycket stort utbud inom ögonfransförlängning, spraytan, lash lift och produkter som skapar en långsiktig estetisk skillnad. Att de bland annat vänder sig mot kunnigt folk i branschen är tydligt då det bland annat har en hel kategori med ”Salongstillbehör”. Välkommen in och hitta allt från volymfransar till microblading.

Vänder sig mot proffs och semiproffs

På flera ställen på hemsidan poängteras att produkter inom permanent make-up och ögonfransförlängning enbart bör användas av personer som hanterar dessa för professionellt bruk. Det krävs därmed att man genomfört en godkänd utbildning för att man ska kunna använda produkterna på ett säkert sätt.

BelleStore har produkter både till privatpersoner, återförsäljare och salonger. Det är däremot vissa produkter som kräver utbildning innan de används. Delvis kan BelleStore erbjuda dessa utbildningar. De har nämligen kurser i Lash Lift, Fransförlängning samt Kosmetisk tatuering.

Club BelleStore

När en beställning sker från BelleStore ges poäng utifrån hur stor köpesumman är. En krona ger en poäng. När sedan poängen ska användas för att betalas med så gäller 20 poäng per krona. Kortfattat så innebär detta en återbäring på 5 % på allt som handlas via deras bonusprogram. När man nått upp till 5000 poäng skickas en bonuscheck ut som sedan kan användas vid handel.

Kundtjänst

Har du frågor kring produkter, tjänster eller utbildning? Kontakta företaget via mail eller telefon. Via hemsidan går även att chatta med dem alternativt skicka in frågor via deras webbformulär. Vanligtvis svarar de på mail inom 48 timmar om det är helgfri vardag. Under helger har de helt stängt och de mail som inkommer på helgen besvaras tidigast på måndagen efter.

(Har du också en E-butik som gratis vill marknadsföra sig på Ansiktsvatten.com? Det kan vara med en presentation om företaget eller en faktaartikel. Kontakta oss för en publicering)

Comments are closed.