Kurser i MediYoga i Göteborg

MediYoga passar för personer som söker mindre stress och önskar mer avslappning i livet. Däremot har alla personer olika individuella behov vilket gör att det idag går att hitta flera olika inriktningar och målgrupper. Här presenteras exempel på kurser inom MediYoga i Göteborg.

Drop in-tillfällen

Drop in erbjuds av flera anordnare av yogakurser. Passar för personer som vill prova på innan man eventuellt bestämmer sig för en längre kurs. Det passar även för personer som vill bestämma sig nära inpå om man vill gå eller inte. Drop in brukar finnas mot flera olika inriktningar inom yoga.

Lugn & Avslappning

En kurs där man lägger störst vikt vid avslappning. Kan både utföras i kortare kurser samt med ett flertal träffar. Brukar uppskattas av personer som känner sig stressade och vill hitta ett sätt att slappna av och ”landa”.

Harmoni & Balans

Även om det finns vissa likheter mot kursen ovan så har denna en lite större bredd på övningar. Passar för de som söker ett inre lugn och en avslappning. Yogapassen kan vara ganska varierande även om den röda tråden är just harmoni & balans.

Stress & Utmattning

Yoga kan användas proaktivt för att minska risken för stress och utmattning. Men den kan även effektivt användas som ”en väg tillbaka”. Till yogakurser med fokus på stress och utmattning kommer många deltagare som är eller har varit utmattade och vill hitta vägar till att hitta lugn och harmoni.

Sök kurs efter ditt behov

Kurserna ovan ska enbart ses som exempel. De flesta som erbjuder MediYoga har ett flertal kurser på olika nivåer. Ibland kan det finnas krav att man gått baskurser för att en fördjupningskurs ska kunna bokas. Känner du dig osäker på vilken kurs som passar din livssituation bäst? Ta kontakt och prata med en lärare inom yogaformen. Läraren kan ofta avgöra vilken kurs som bäst kan möta dina behov.

Comments are closed.