Tre olika ansiktsmasker för ditt ansikte

2014-10-07 18.55.19Det är viktigt med ett vackert och friskt ansikte eftersom det är med ansiktet som vi till stor del kommunicerar med andra människor. Ett slitet ansikte med stora påsar under ögonen får oss att se trötta ut, och att se trött och sliten ut är det ju ingen som vill. En del människor väljer att besöka hudvårdsklinker för att få behandling . Men en nackdel med att besöka hudvårdkliniker är att det är ganska kostsamt. Ett betydligt billigare alternativ är att beställa ansiktsbehandlingar för hemmabruk på internet. Nedan presenterar vi tre olika typer av behandlingar för dig som vill testa en ansiktsmask hemma. Du kan läsa mer eller beställa de beskrivna produkterna nedan genom att besöka ansiktsmaskbutiken.se här!

Ansiktsmask som rensar pormaskar

Pormaskar uppstår då porerna täpps igen av kroppens talg. När man sedan klämmer porerna kommer talget ofta ut i form av små maskar, och där av kommer också ordet pormaskar. För att effektivt bli av med pormaskar kan du köpa en så kallad svart lermask. Den svarta lermasken smörjs in som en kräm över ansiktet, och den tränger djupt ner i ansiktets porer. När ansiktsmasken sedan stelnar drar den med sig smuts, talg och pormaskar upp. Produkten rengör på djupet!

Återfuktande ansiktsbehandling

Huden i ansiktet utsätts dagligen för stora påfrestningar. Därför behöver ansiktet en behandling på djupet emellanåt. En återfuktande ansiktsmask innehåller naturligt kollagen, flera viktiga vitaminer samt andra effektiva mineraler. En återfuktande ansiktsmask hjälper kroppen att återuppbygga hudceller och återställer hudens naturliga PH-balans.

Ögonplåster mot påsar under ögonen

Påsar under ögonen gör att dina ögon ser trötta ut. Genom att applicera en så kallad ögonmaskbehandling under dina ögon förser du huden under ögonen med naturligt kollagen, viktiga vitaminer och nanopartiklar av äkta guld. Huden under ögonen kommer då att suga upp ögonmaskens ingredienser vilket gör att påsarna under ögonen försvinner.

Comments are closed.