Snabba ansiktsbehandlingar hemma

 ansiktsmask

Det är otroligt skönt att gå iväg till en salong och få en ansiktsbehandling. Det är proffs som hjälper till allt mellan inpackningar till massage. Men det kostar. Dessutom blir det inte samma gemenskapskänsla då man går en och en. För den som vill spara pengar eller ha en trevlig gemenskapskväll så är det bättre att genomföra ansiktsbehandlingar hemma.

 Beroende på om man är själv eller många och om man vill behandla varandra eller inte så kan man välja olika alternativa ansiktsbehandlingar. Dessutom spelar tiden in. Här presenteras några snabba och effektiva ansiktsbehandlar som du kan utföra hemma när huden är trött och klockan är mycket.

 Peeling – Är man van går det på en kvart och det gör stor skillnad för huden. Perfekt om man ska bort och vill fräscha till sig lite extra. Man ska vara försiktig när man skrubbar så att inte huden blir röd. Efter peeling är det och viktigt att man smörjer in huden noga vilket gör att den mår bäst under längre tid.

 Ansiktsmask – Det kräver lite längre tid men kan vara värt det lilla extra. Det finns mängder av dessa i affärerna och hur länge de ska ligga är olika. Läs på förpackningen och följ de instruktioner som finns för att nå bäst resultat.

 Ansiktsmasker Egna – Sedan finns alternativet att göra masker av material man har hemma. Gurkor är det vanligaste. Ska man göra det bör man läsa om olika tips kring detta.  Det är inte bara att lägga gurkskivorna på ögonen och tro att man får perfekt resultat.

 Askungekräm – Ge huden en boost innan kvällsrundan på krogen eller besöket hos vännerna. Det är som en slät gele som man lägger över de delar där huden känns trött och ”hängig”. Gelen drar ihop sig när den stelnar vilket gör att även huden drar ihop sig. Snabbt och effektivt – men inte långsiktig lösning.

Comments are closed.