Pevonia och thermage

Två ord som allt oftare dyker upp i reportage och diskussioner om skönhetsbehandlingar och hudföryngring är Pevonia och Thermage. Men vad är det för något, hur ofta behöver man göra det och hur blir resultatet?

Pevonia: Växtbaserad stamcellsbehandling

Vad är Pevonia?

Pevonia är det senaste rönet inom forskningen av anti-age-produkter. Det som är speciellt med Pevonia är att det innehåller en stamcellsbehandling som ger huden ny energi. Stamcellerna är helt och hållet växtbaserade och kommer från argan och valllört.

Hur ofta behöver man göra behandlingen?

Redan efter en behandling så kan man se ett resultat. Men det vanligaste är att man rekommenderas att göra mellan 3 och 5 behandlingar, och det med ca 3 till 5 veckors mellanrum.

Vilket resultat kan man vänta sig?

Pevonias syfte är att minska hudens ålderstecken och stamcellsbehandlingen ska förfina och förminska olika sorters rynkor och linjer. Många som använt sig av Pevonia har även sagt att huden fått en helt ny glöd och lyster.

Thermage: Ett alternativ till ansiktskirurgi 

Vad är Thermage?

Thermage är en hudföryngrande behandling som passar bäst på kvinnor och män i en ålder mellan 30 och 60 år. I Thermage använder man sig av radiovågor som går ner hela 20 mm i huden, vilket stimulerar en högre produktion av elastin och kollagen. Thermage kan exempelvis användas för hela ansiktet samt halsen.

Hur ofta behöver man göra behandlingen?

För de flesta räcker det med en behandling, som tar ca 1-2 timmar. Men om man följer upp behandlingen efter ett halvår kan man överväga då om ytterligare behandlingar behövs.

Vilket resultat kan man vänta sig?

Thermage ger på sikt en tajtare och mer uppstramad hud, men processen sker inte ögonblickligen. Efter behandlingen tar det ca 3 månader innan resultaten börjas synas och först efter 6 månader ser man slutresultatet.

Comments are closed.